「見える学力」と「見えない学力」を共に育て、生涯学び続けるための足腰を鍛える。

都内最古の伝統を誇るクラブです。初心者でも関東大会を目指せます。一緒に「文武両立」を目指しましょう!

SEIRITZ SPORTS 空手道部最新情報

Junior High Karate Club June 2012 Message

(2012 年06 月01 日)【空手道部】

This Sunday, 6 junior high school students are competing in the Tokyo Junior High School selection tournament for the All-Japan National Junior High School Championships.

今週の日曜日、我が空手道部から、6人の生徒が全国中学校大会・関東中学生大会代表選手選考会に参加します。

There are two 1st year girls, two 2nd year boys and two 3rd year boys.

For 3rd year boys Koki and Yuichi, this is their first karate tournament.

1年生女子は二人、2年生男子二人、3年生男子も二人です。3年生の航輝君と優一君は初めて大会に出場します。

If anyone wants to cheer on our team, the tournament location is the Koto Ward Sports Building.

応援してくれる方は、ぜひ江東区北砂スポーツ会館に来て下さい。

Go SEIRITZ! 頑張ろう!

Written by Richard Mosdell (Head Coach)

ユニホームチェック